Sat - Lux TV live streaming

ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ / AUTUMN

ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ / AUTUMN

WELCOME TO SAT-LUX TV

Καλώς ήρθατε στο Sat-Lux TV…

…στο κανάλι που ενώνει τους Έλληνες όλου του κόσμου
και όσους αγαπούν την Ελλάδα…

Βοηθήστε μας να δημιουργήσουμε ένα κανάλι
αποκλειστικά για……εσάς!

**************************************************************************

H Sat-Lux TV ως Web Channel παρέχει τη δυνατότητα ενσωμάτωσης του, στις προσωπικές σελίδες των τηλεθεατών, όπως στο facebook, στο MySpace και όλες τις διαδικτυακές συγκεντρώσεις, οι οποίες προσελκύουν το μεγαλύτερο ποσοστό των νέων ανθρώπων, προσφέροντας τους διασκέδαση χωρίς να τους δεσμεύει σε συνεχή επίσκεψη της σελίδας…
Μπορεί επίσης, με απλό και εύκολο τρόπο να ενταχθεί σε site οποιασδήποτε εταιρείας. Έτσι, μέσω του internet καταφέρνει να προσελκύσει τηλεθεατές, οι οποίοι έχουν ως αντικείμενο ασχολίας, μόνο το διαδίκτυο.
Απλώς, επιλέγετε “Embed”, αντιγράφετε το Web Channel και το επικολλάτε σε όποια σελίδα της επιλογής σας.


Σας παρέχουμε πιο interactive δυνατότητες, όπως
chat, e-mail, Video on-demand,παιχνίδια, διαγωνισμούς και πολλά άλλα..

1. Chat: Συνομιλήστε με φίλους ή αγνώστους, ανταλλάξτε απόψεις, περάστε χαρούμενες ώρες.
2. Video On-Demand: Παρακολουθήστε επιλεγμένα προγράμματα όποτε και όταν εσείς θέλετε, εκτός της κανονικής ροής του καναλιού. Για να επανέλθετε, επιλέγεται το πλήκτρο "ON AIR".
3. Full Screen: Παρακολουθήστε τα αγαπημένα σας τραγούδια σε full screen. Επαναφέρεται την οθόνη σας σε normal size, επιλέγοντας "ESCAPE".
4. Ενημέρωση: Θέματα από όλο τον κόσμο γενικού ενδιαφέροντος.
5. E-mail: 24ωρη επικοινωνία στο e-mail
sat-lux@hotmail.com
6. Embed Channel: Μπορείτε εύκολα και απλά να εισάγεται το Sat-Lux TV στη δική σας σελίδα (π.χ. Site, blog, Facebook, my space).
7. Advertise: Διαφημίστε την επιχείρηση σας, οικονομικά και αποτελεσματικά.
8. Games – Παιχνίδια: Ψυχαγωγηθείτε με διάφορα παιχνίδια.
9. Contests – Διαγωνισμοί: Λάβετε μέρος σε διαγωνισμούς και κερδίστε πλούσια δώρα.

Εσείς μπορείτε να συμμετέχετε ενεργά στη διαμόρφωση του καναλιού.

Στείλ' τε μας
τα video,
τις φωτογραφίες σας,
τις σκέψεις σας,
ή ότι άλλο σας κάνει κέφι....


ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ!!!!
HAVE FUN!!!!


Labels - Θέματα

Wednesday, December 31, 2008

Αστρολογία: Το ζώδιο του μήνα.......Ιχθύς

Ιχθύς (20/2 - 20/03)

Γενικά χαρακτηριστικά και Ψυχολογικές τάσεις
Το πιο ευαίσθητο από τα ζώδια του νερού, τα κύρια χαρακτηριστικά του οποίου είναι, οι ανεπτυγμένες δυνάμεις του ουσιαστικού συναισθήματος και της βαθύτατης αγάπης, η συμπόνια, η πνευματική εκλέπτυνση, η αντίληψη, η οξύτατη διαίσθηση, η προσαρμοστικότητα, η σύγχυση, η θυσία. Είναι ονειροπόλοι, άστατοι, ανασφαλείς, ανυπόμονοι και επίμονοι, ενώ αλλάζουν πολύ συχνά διαθέσεις. Τους διακρίνει μία εσωστρέφεια και ο έντονος συναισθηματισμός τους, συχνά τους οδηγεί από το ένα άκρο του ενθουσιασμού, στο άλλο άκρο της μελαγχολίας. Η μυστικοπάθεια που έχουν, κάνει πολλούς να διαπιστώνουν πόσο λίγα πράγματα γνωρίζουν για τη ζωή τους, αφού κρατάνε πολλά μόνο για τον εαυτό τους, αφήνοντας συχνά να αιωρείται ένα πέπλο μυστηρίου. Διακατέχονται από ένα ανήσυχο πνεύμα και ποτέ δεν νιώθουν απόλυτα ικανοποιημένοι από τον εαυτό τους, γεγονός που τους αναγκάζει να εργάζονται πάντα με ζήλο και να φέρνουν εις πέρας το έργο που ανέλαβαν. Η βαθιά τους ανάγκη να "υπηρετούν", προσφέρεται περισσότερο σαν επιθυμία για να επιτύχουν κάποιο μακρινό ιδεώδες και όχι τόσο για την κάλυψη πρακτικών αναγκών. Ο βαθύς στοχασμός που τους χαρακτηρίζει, τους ωθεί να ασχοληθούν συχνά με τη θεωρία και το συλλογισμό. Η ικανότητά τους να είναι ευμετάβλητοι, τους βοηθάει προκειμένου να προσαρμόζονται εύκολα σε κάθε είδος αλλαγών που θα τους παρουσιαστούν, χωρίς να ενοχλούνται ιδιαίτερα.
Οι Ιχθείς συνήθως συναντούν πολλές δυσκολίες στη ζωή τους και η πιθανότητα να πέσουν θύματα εξαπάτησης ή πλάνης είναι μεγάλη, αφού βλέπουν πάντα το καλό μέρος στην προσωπικότητα των ανθρώπων και είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν όπου τους έχουν ανάγκη. Είναι πολύ καλοί ηθοποιοί γιατί μπαίνουν στο πετσί του ρόλου και μπορούν να πείσουν πολύ εύκολα τους άλλους γι αυτά που θέλουν. Είναι έτοιμοι να θυσιάσουν την ίδια τους τη θέση και κάθε συμφέρον τους, για να προσφέρουν βοήθεια στους άλλους. Κατά κανόνα έχουν έντονες καλλιτεχνικές ικανότητες, που άλλοτε τις αναπτύσσουν και άλλοτε πάλι τις κρατάνε για να τις απολαμβάνουν οι ίδιοι και κάποια κοντινά τους πρόσωπα, ενώ η έμπνευση που έχουν, είναι κάτι το μοναδικό. Είναι ο μόνος τρόπος να διοχετεύσουν τη ζωηρή φαντασία τους και να τη μετατρέψουν σε δημιουργικότητα.
Η αγάπη των Ιχθύων για το άπιαστο όνειρο, τους φέρνει συχνά σε επαφή με το μυστικισμό και είναι πολύ καλοί επάνω σε μία βαθύτατη έρευνα ανάλογων θεμάτων. Στις προσωπικές τους σχέσεις είναι ιδιαίτερα συναισθηματικοί, ξέρουν να αγαπούν βαθιά και να δίνονται ολοκληρωτικά στις σχέσεις τους. Παρόλα αυτά θεωρείται ένα από τα πιο άπιστα ζώδια, λόγω της πολυπλοκότητάς του και της ικανότητας που έχει να κρύβεται πολύ καλά. Οι τεράστιες αλλαγές και μεταβολές που έχουν στη ζωή τους, μπορούν να τους οδηγήσουν σε αυτοκαταστροφικές ενέργειες και να τους επιφέρουν σοβαρά πλήγματα στην προσωπικότητά τους και γενικότερα στη ζωή τους.

No comments: