Sat - Lux TV live streaming

ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ / AUTUMN

ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ / AUTUMN

WELCOME TO SAT-LUX TV

Καλώς ήρθατε στο Sat-Lux TV…

…στο κανάλι που ενώνει τους Έλληνες όλου του κόσμου
και όσους αγαπούν την Ελλάδα…

Βοηθήστε μας να δημιουργήσουμε ένα κανάλι
αποκλειστικά για……εσάς!

**************************************************************************

H Sat-Lux TV ως Web Channel παρέχει τη δυνατότητα ενσωμάτωσης του, στις προσωπικές σελίδες των τηλεθεατών, όπως στο facebook, στο MySpace και όλες τις διαδικτυακές συγκεντρώσεις, οι οποίες προσελκύουν το μεγαλύτερο ποσοστό των νέων ανθρώπων, προσφέροντας τους διασκέδαση χωρίς να τους δεσμεύει σε συνεχή επίσκεψη της σελίδας…
Μπορεί επίσης, με απλό και εύκολο τρόπο να ενταχθεί σε site οποιασδήποτε εταιρείας. Έτσι, μέσω του internet καταφέρνει να προσελκύσει τηλεθεατές, οι οποίοι έχουν ως αντικείμενο ασχολίας, μόνο το διαδίκτυο.
Απλώς, επιλέγετε “Embed”, αντιγράφετε το Web Channel και το επικολλάτε σε όποια σελίδα της επιλογής σας.


Σας παρέχουμε πιο interactive δυνατότητες, όπως
chat, e-mail, Video on-demand,παιχνίδια, διαγωνισμούς και πολλά άλλα..

1. Chat: Συνομιλήστε με φίλους ή αγνώστους, ανταλλάξτε απόψεις, περάστε χαρούμενες ώρες.
2. Video On-Demand: Παρακολουθήστε επιλεγμένα προγράμματα όποτε και όταν εσείς θέλετε, εκτός της κανονικής ροής του καναλιού. Για να επανέλθετε, επιλέγεται το πλήκτρο "ON AIR".
3. Full Screen: Παρακολουθήστε τα αγαπημένα σας τραγούδια σε full screen. Επαναφέρεται την οθόνη σας σε normal size, επιλέγοντας "ESCAPE".
4. Ενημέρωση: Θέματα από όλο τον κόσμο γενικού ενδιαφέροντος.
5. E-mail: 24ωρη επικοινωνία στο e-mail
sat-lux@hotmail.com
6. Embed Channel: Μπορείτε εύκολα και απλά να εισάγεται το Sat-Lux TV στη δική σας σελίδα (π.χ. Site, blog, Facebook, my space).
7. Advertise: Διαφημίστε την επιχείρηση σας, οικονομικά και αποτελεσματικά.
8. Games – Παιχνίδια: Ψυχαγωγηθείτε με διάφορα παιχνίδια.
9. Contests – Διαγωνισμοί: Λάβετε μέρος σε διαγωνισμούς και κερδίστε πλούσια δώρα.

Εσείς μπορείτε να συμμετέχετε ενεργά στη διαμόρφωση του καναλιού.

Στείλ' τε μας
τα video,
τις φωτογραφίες σας,
τις σκέψεις σας,
ή ότι άλλο σας κάνει κέφι....


ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ!!!!
HAVE FUN!!!!


Labels - Θέματα

Monday, May 25, 2009

Γενικά: Η σωστή χρήση του κλιματιστικού

1. Πριν μπει σε λειτουργία το κλιματιστικό, χρειάζεται να έχει γίνει καλή συντήρηση.
2. Αν η συσκευή είναι παλιάς τεχνολογίας, θα ήταν σκόπιμο να επενδύσετε σ' ένα καινούργιο κλιματιστικό με καλύτερες προδιαγραφές σε ό,τι αφορά την προστασία της υγείας.
3. Όταν γίνεται η αλλαγή φίλτρων από τον ειδικό, φροντίστε να ενημερωθείτε για τους τύπους τους και την προστασία που εξασφαλίζουν προτιμώντας τα φίλτρα υψηλής απόδοσης.
4. Ρυθμίστε τη θερμοκρασία ώστε να μην ζεσταίνεστε αλλά ούτε να κρυώνετε. Λάβετε υπόψη ότι μόλις δροσίσει μέσα στο σπίτι ίσως χρειαστεί να χαμηλώσετε το κλιματιστικό.
5. Φροντίστε ο αέρας από το κλιματιστικό να μην «χτυπά», ιδιαίτερα στον ύπνο, αλλά και μέσα στο αυτοκίνητο, που ο χώρος είναι περιορισμένος.
6. Να κλείνετε το κλιματιστικό σε τακτά χρονικά διαστήματα και να ανοίγετε τα παράθυρο, ώστε να γίνεται συχνή ανανέωση του αέρα ή αφήστε ένα παράθυρο λίγο ανοιχτό, ώστε να μην ξηραίνεται η ατμόσφαιρα.
7. Να τινάζετε και να πλένετε τακτικά τα υφάσματα επιπλώσεων που κατακρατούν σκόνη, όπως ριχτάρια, κουρτίνες, καλύμματα, να ξεσκονίζετε τις ηλεκτρονικές συσκευές -γιατί κι αυτές έλκουν σκόνη- και να καθαρίζετε με υγρό πανί τις επιφάνειες του σπιτιού.
8. Μην επιτρέπετε σε κανέναν να καπνίζει στους χώρους που υπάρχει κλιματιστικό, γιατί ο καπνός κάθεται πάνω στα υφάσματα επιπλώσεων.
9. Αν θέλετε να αφήστε το κλιματιστικό όλο το βράδυ αναμμένο στο χώρο που κοιμόσαστε, αφήστε λίγο ανοιχτό το παράθυρο και σκεπαστείτε με ένα σεντονάκι.

No comments: