Sat - Lux TV live streaming

ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ / AUTUMN

ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ / AUTUMN

WELCOME TO SAT-LUX TV

Καλώς ήρθατε στο Sat-Lux TV…

…στο κανάλι που ενώνει τους Έλληνες όλου του κόσμου
και όσους αγαπούν την Ελλάδα…

Βοηθήστε μας να δημιουργήσουμε ένα κανάλι
αποκλειστικά για……εσάς!

**************************************************************************

H Sat-Lux TV ως Web Channel παρέχει τη δυνατότητα ενσωμάτωσης του, στις προσωπικές σελίδες των τηλεθεατών, όπως στο facebook, στο MySpace και όλες τις διαδικτυακές συγκεντρώσεις, οι οποίες προσελκύουν το μεγαλύτερο ποσοστό των νέων ανθρώπων, προσφέροντας τους διασκέδαση χωρίς να τους δεσμεύει σε συνεχή επίσκεψη της σελίδας…
Μπορεί επίσης, με απλό και εύκολο τρόπο να ενταχθεί σε site οποιασδήποτε εταιρείας. Έτσι, μέσω του internet καταφέρνει να προσελκύσει τηλεθεατές, οι οποίοι έχουν ως αντικείμενο ασχολίας, μόνο το διαδίκτυο.
Απλώς, επιλέγετε “Embed”, αντιγράφετε το Web Channel και το επικολλάτε σε όποια σελίδα της επιλογής σας.


Σας παρέχουμε πιο interactive δυνατότητες, όπως
chat, e-mail, Video on-demand,παιχνίδια, διαγωνισμούς και πολλά άλλα..

1. Chat: Συνομιλήστε με φίλους ή αγνώστους, ανταλλάξτε απόψεις, περάστε χαρούμενες ώρες.
2. Video On-Demand: Παρακολουθήστε επιλεγμένα προγράμματα όποτε και όταν εσείς θέλετε, εκτός της κανονικής ροής του καναλιού. Για να επανέλθετε, επιλέγεται το πλήκτρο "ON AIR".
3. Full Screen: Παρακολουθήστε τα αγαπημένα σας τραγούδια σε full screen. Επαναφέρεται την οθόνη σας σε normal size, επιλέγοντας "ESCAPE".
4. Ενημέρωση: Θέματα από όλο τον κόσμο γενικού ενδιαφέροντος.
5. E-mail: 24ωρη επικοινωνία στο e-mail
sat-lux@hotmail.com
6. Embed Channel: Μπορείτε εύκολα και απλά να εισάγεται το Sat-Lux TV στη δική σας σελίδα (π.χ. Site, blog, Facebook, my space).
7. Advertise: Διαφημίστε την επιχείρηση σας, οικονομικά και αποτελεσματικά.
8. Games – Παιχνίδια: Ψυχαγωγηθείτε με διάφορα παιχνίδια.
9. Contests – Διαγωνισμοί: Λάβετε μέρος σε διαγωνισμούς και κερδίστε πλούσια δώρα.

Εσείς μπορείτε να συμμετέχετε ενεργά στη διαμόρφωση του καναλιού.

Στείλ' τε μας
τα video,
τις φωτογραφίες σας,
τις σκέψεις σας,
ή ότι άλλο σας κάνει κέφι....


ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ!!!!
HAVE FUN!!!!


Labels - Θέματα

Friday, May 15, 2009

Γενικά: Ο θηλασμός προστατεύει την μητέρα από καρδιαγγειακά νοσήματα

Λονδίνο: Οι γυναίκες που θηλάζουν τα παιδιά τους μπορεί να μειώνουν τον ατομικό τους κίνδυνο εμφράγματος, καρδιακής νόσου ή εγκεφαλικού επεισοδίου, σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιεύονται στο επιστημονικό έντυπο Obstetrics and Gynecology.
Η μελέτη του Πανεπιστημίου του Πίτσμπουργκ έδειξε ότι οι γυναίκες που θηλάζουν για περισσότερο από έναν χρόνο έχουν 10% λιγότερες πιθανότητες να εκδηλώσουν τις προαναφερόμενες παθήσεις, συγκριτικά με γυναίκες που δεν έχουν θηλάσει ποτέ.
Ακόμη και ο θηλασμός για έναν μήνα μειώνει τον κίνδυνο διαβήτη, υπέρτασης και υπερχοληστερολαιμίας.
Η μελέτη έγινε σε δείγμα 140.000 μετεμμηνοπαυσιακών γυναικών. Κατά μέσο όρο, είχαν περάσει 35 χρόνια από τον τελευταίο θηλασμό, γεγονός που δείχνει τη διάρκεια των ωφέλιμων επιδράσεων του.
Εκτός από τη μείωση των καρδιακών προβλημάτων, ο θηλασμός για περισσότερο από 12 μήνες μειώνει τον κίνδυνο υπέρτασης κατά 12% και διαβήτη και υπερχοληστερολαιμίας κατά 20%.
Έχει ήδη διαπιστωθεί ότι ο θηλασμός μπορεί να μειώσει τον καρδιαγγειακό κίνδυνο δια της μείωσης των αποθεμάτων λίπους στον οργανισμό.
Ωστόσο, οι ερευνητές πιστεύουν ότι η επίδραση είναι πιο περίπλοκη, με την έκκριση ορμονών που διεγείρονται από τον θηλασμό να παίζουν σημαντικό ρόλο.
Εξάλλου είναι γνωστό ότι ο θηλασμός παίζει σημαντικό ρόλο για την υγεία των βρεφών αλλά και της μητέρας και στον τρόπο που αναρρώνει το σώμα της από την εγκυμοσύνη.
Όταν αυτή η διαδικασία διακόπτεται οι γυναίκες είναι πιθανότερο να έχουν κάποια προβλήματα υγείας περιλαμβανομένων των εμφραγμάτων και των εγκεφαλικών επεισοδίων.
Πηγή: health.in.gr

No comments: